Acari dhe bora mbërthejnë Britaninë

Dëbora dhe akulli ka goditur pjesën më të madhe të Britanisë së Madhe, me temperatura që shkojnë nën zero gradë.

Moti i keq ka shkaktuar probleme të shumta edhe në qarkullimin e automjeteve, por edhe në hekurudha.

Ndërkohë, meteorologët parashikojnë që kjo situatë sinoptike do të zgjasë edhe për disa ditë.