Akademikët e Drejtësisë mbështesin protestën: S’ka pasur konsultim – A2

Akademikët e Drejtësisë mbështesin protestën: S’ka pasur konsultim

Studentet 1100x620

Personeli akademik i Fakultetit të Drejtësisë mbështet protestën e studentëve dhe kërkon rishikimin e akteve të Këshillit të Ministrave.

Sipas pedagogëve nuk ka pasur konsultim me institucionet e Arsimit të Lartë, çka cenon autonominë universitare.

Deklarata e bërë publike nga asambleja e këtij personeli akademik mbyllet me thirrjen për të mos denigruar figurën e pedagogut, edhe si një përgjigje ndaj Kryeministrit Rama.