Këshilli Kombëtar i PD, shpallen rezultatet e Sekretariatit – A2

Këshilli Kombëtar i PD, shpallen rezultatet e Sekretariatit

Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike ka zgjedhur kryesinë e saj. Ish-presidenti Bujar Nishani është votëbesuar si kryetar i Këshillit.

 • Ndërkohë, Këshilli ka votëbesuar kryesinë si më poshtë:
 • Bujar Nishani – kryetar i Këshillit Kombëtar
 • Edi Paloka dhe Edmond Spaho – nënkryetarë
 • Halim Kosova – kryetar i Komisionit të Integritetit dhe Etikës
 • Jemin Gjana – kryetar i Komisionit Zgjedhor
 • Arben Ristani – Kryetar i Komisioni të Apelimit
 • Alfred Rushaj – Kryetar i Bordit Financiar
 • Albana Vokshi – kryetare e LDG
 • Belind Këlliçi – Kryetar i FRPD

Më pas, Këshilli Kombëtar i PD ka publikuar edhe rezultat e Sekretariatit:

 • Sekretari i përgjithshëm, Gazmend Bardhi
 • Sekretar për çështjet ligjore, Çlirim Gjata
 • Sekretar organizativ, Sahit Dollapi
 • Sekretar për çështjet zgjedhore, Ivi Kaso
 • Sekretar për burimet njerëzore, Ervin Minarolli
Shkarkoni aplikacionin e A2