Majmuni “pijanec”

majmo 1 1100x620

Një video e filmuar nga një turist në një qytet në lindje të Indisë është bërë virale në internet.

Turisti i ka dhënë një shishe birre një majmuni, i cili nuk ka hezituar aspak për të kthyer “disa gllënjka”.

Edhe pse kishte vështirësi për ta ngritur shishen, ai mundohet më të gjitha mënyrat duke përdorur duart edhe këmbët dhe në fund ia arrin qëllimit.