Një thirrje teatrale për të edukuar publikun – A2

Një thirrje teatrale për të edukuar publikun

Dilema e madhe e artit sot është të servirim atë që do publiku apo ta edukojmë atë? Hans Klip është një artist i vetëm në skenë, që na rrëfen degradimin e artit dhe shijes së publikut.

Në Tiranë, e sjell aktori që rrugëton nga Prishtina, Naim Berisha.

Kjo dramë gjermane ngjitet në skenën Eksperimentale në Tiranë këtë të premte, ndërsa do të rrugëtojë në prill në Berlin, si ftesë e autorit Hamer Halter dhe në maj në Paris.