Më të kërkuarit në Tiranë, publikohen fotot – A2

Më të kërkuarit në Tiranë, publikohen fotot

Policia e Shtetit ka publikuar emrat dhe fotografitë e 21 personave më të kërkuar të qarkut të Tiranës. Akuza që rëndon mbi secilin prej tyre është ajo e vrasjes ndërsa dënimet janë kryesisht me burgim të përjetshëm.

Policia kërkon ndihmë për të gjetur vendndodhjen e tyre ndërsa sqaron se qytetarët mund të njoftojnë dhe në komisariatin digjital duke ruajtur anonimatin.

Shkarkoni aplikacionin e A2