Bardhi: Protesta? Durim deri nesër, do të shpalosim strategjinë

BArdhi ok 1100x620

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi, komunikoi pas mbledhjes së parë të Kryesisë që nesër në orën 11.00 do të zhvillohet mbledhja e Kolegjit të Kryetarëve, “një organ i ri statutor i Partisë Demokratike”, për të diskutuar mbi strategjinë e protestave.

Më pas gjatë pasdites një mbledhje e Kryesisë që do të finalizojë dhe bëj publike atë.

I pyetur mbi mundësinë e datës 20 shkurt si ai i mundshmi për protestën e forcave opozitare, Bardhi u përgjigj që “nuk ka një vendim mbi këtë çështje” duke kërkuar durim deri në ditën e nesërme për detajet.