Fati i reformës zgjedhore, flasin PS, PD, LSI – A2

Fati i reformës zgjedhore, flasin PS, PD, LSI

reformaaa 1100x620
Video

Kuvendi mori edhe një muaj kohë për të votuar reformën zgjedhore, por palët tregohen skeptike për realizimin e saj.

PD dhe LSI flasin për një qeveri tranzicioni që të përgatisë reformën, ndërsa PS kërkon bashkëpunim.