Fruthi, mjekët apelojnë vaksinimin e fëmijëve – A2

Fruthi, mjekët apelojnë vaksinimin e fëmijëve

Mjekët apelojnë vaksinimin e fëmijëve për t’i mbrojtur nga Fruthi.

Sipas tyre, janë dy kategori prindërish, mes të cilëve edhe ata që refuzojnë kategorikisht vaksinën dhe kjo gjë rrezikon jetën e fëmijëve.

Ata shprehen se vaksina nuk ndikon në prekjen e nga autizmi.

Shkarkoni aplikacionin e A2