DigitAlb, njoftim për ndryshimet organizative – A2

DigitAlb, njoftim për ndryshimet organizative

DigitAlb, njoftoi të gjithë abonentët, partnerët dhe bashkëpunëtorët se me datë 17.01.2019, “administrimi i përgjithshëm i kompanisë ka pësuar ndryshime organizative”.

Nëpërmjet njoftimit, kompania DigitAlb qartësoi “se ky ndryshim strukturor ka për qëllim përmirësime organizative në kompani”.

DigitAlb përgënjeshtron të gjitha komunikimet jozyrtare të publikuara në disa media dhe garanton vijueshmërinë e suksesshme te aktivitetit të kompanisë, duke ruajtur stabilitetin e përditshëm operacional e financiar në treg.

Shkarkoni aplikacionin e A2