Puna e bashkive, në rënie ritmi i të ardhurave dhe investimet

Nga A2 CNN
24 Janar 2019, 19:56 | Ekonomi
Puna e bashkive, në rënie ritmi i të ardhurave dhe investimet

Ngadalësimi i investimeve nga bashkitë është rrjedhojë e tkurrjes së rimit të të ardhurave. Merita Toska, eksperte e politikave vendore në Coplan ka shpjeguar në A2 Business të Aurora Sulçes shifrat e performancës së pushtetit vendor gjatë 9 mujorit të 2018-ës, periudhë e rëndësishme duke pasur parasysh se ky është një vit zgjedhor.

Ekspertja Merita Toska ka shpjeguar se duhet pritur edhe tremujori i fundit i 2018-ës për të vlerësuar saktë mbi performancën e bashkive, si në drejtim të të  ardhurave, ashtu edhe të shpenzimeve.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Debat nga Alba Alishani