Vota pro e LSI për Ligjin e Arsimit të Lartë, Rrokaj: Nuk kam qenë dakord, duhet rishikuar – A2

Vota pro e LSI për Ligjin e Arsimit të Lartë, Rrokaj: Nuk kam qenë dakord, duhet rishikuar

Vijimi i bojkotit në fakultete po vë në rrezik vitin mësimor, e ky është i gjithi faji i qeverisë, pasi kërkesat e studentëve janë të qarta”, kështu u shpreh në studion e A2 pedagogu Shezai Rrokaj.

Rrokaj vijoi duke thënë që “ligji i arsimit të lartë duhet të rishihet” , dhe që qeveria është shkaktare e mosfillimit të mësimit.

Sipas tij, ligji i arsimit të lartë duhet të rishihet në funksion të grupeve të interesit.

Shkarkoni aplikacionin e A2