Studentët vijojnë ngujimin te Fakulteti i Drejtësisë, takim me rektorin – A2

Studentët vijojnë ngujimin te Fakulteti i Drejtësisë, takim me rektorin

Fakulteti i Drejtësisë është i vetmi që i ka ende dyert e mbyllura. Studentët janë të përçarë, me disa që vazhdojnë ngujimin e të tjerë që kërkojnë të vijojnë mësimin.

Shqetësimin për mosfillimin e mësimit ata e kanë adresuar edhe pranë Rektoratit dhe në orën 10:00 ishte parashikuar një takim të studentëve të ngujuar me rektorin Mynyr Koni.

“Rektori erdhi në orën 10:00, por e kemi lënë për një moment të dytë takimin me rektorin Koni”, shprehet një nga studentët. Ata thonë se pedagogët e Juridikut i kanë dalë në mbështetje.

“Me rektorin sot do të kërkojmë rrëzimin e ligjit për arsimin e lartë”, shprehet një prej studentëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2