Kërcimi në akull i mbyllur në mënyrë të tmerrshme

bbbb 1100x620

Patinazhi apo kërcimi në akull nuk është aq i lehtë sa duket dhe këtë e vërteton më së miri video e Gemma Collins dhe partnerit të saj gjatë një shfaqje televizive në Britani, e cila tashmë po bën xhiron e internetit.

Gemma, ylli i një “reality show” në Britani, ishte duke performuar, ndërsa gjithçka po shkonte mirë deri pranë fundit të performancës kur 37-vjeçarja humb ekuilibrin dhe bie keq në akull.

Fatmirësisht pa lëndime…