Raporti TI, Naço: Mazhoranca ngadalësoi reformat – A2

Raporti TI, Naço: Mazhoranca ngadalësoi reformat

Për ish-ministrin e Drejtësisë Nasip Naço, raporti i “Transparency International” kërkon reflektim, rezultate të përditshme dhe jo propagandë.

Sipas raportit, disa reforma që do të luftojnë korrupsionin u ngadalësuan, por Naço thotë se LSI nuk është fajtore, pasi, sistemin e drejtësisë ka kërkuar dhe kërkon ta kapë mazhoranca aktuale.

Shkarkoni aplikacionin e A2