Sokol Dedja emërohet zv. Ministër i Jashtëm – A2

Sokol Dedja emërohet zv. Ministër i Jashtëm

Kryeministri Edi Rama ka emëruar sot Sokol Dedjën si  zv. ministër i Jashtëm.

Një emërim i brendshëm ky, pasi Dedja ka mbajtur më parë postin e drejtorit për BE-në në Ministrinë për Europën dhe Punët e Jashtme.

Shkarkoni aplikacionin e A2