Nga Bali në Los Anxhelos, çifti që ka pushtuar “Instagramin”

Jack Morris nga Britania dhe Lauren Bullen nga Australia janë çifti që kanë shëtitur botën dhe vendet më piktoreske të saj.

Nga Bali në Los Anxhelos, ata ndajnë eksperiencën e tyre të jashtëzakonshme me ndjekësit në rrjetin social “Instagram”, të cilët për një kohë relativisht jo shumë të gjatë kanë shkuar në 5 milionë, me të dyja llogaritë së bashku.

Ajo që i bën të veçanta llogaritë e tyre në rrjetin social është fakti që fotot janë të jashtëzakonshme, njëkohësisht duke treguar edhe mrekullitë e botës që ata kanë vizituar.