Humbën finalen, por japonezët tregojnë qytetarinë – A2

Humbën finalen, por japonezët tregojnë qytetarinë

Japonia humbi finalen e Kupës së Azisë ndaj Katarit, por në fund, pavarësisht dështimit, ata treguan qytetarinë që i karakterizon.

Po ashtu siç bën edhe në Kupën e Botës të zhvilluar në rusi, lojtarët dhe stafi i kombëtares japoneze pastruan dhomat e zhveshjes e pastaj u larguan. Madje lanë edhe një shënim: Faleminderit!