Ndërhyrja “vrastare”… edhe proteston!

nderhyrjaaa 1100x620

Një ndërhyrje “horror” ka ndodhur në një ndeshje të kategorisë së parë në Kolumbi mes skuadrave Deportivo Calì dhe Atletico Huila.

Pa asnjë synim për të ndalur topin, por vetëm për të dëmtuar kundërshtarin, lojtari 20-vjeçar Julian Zea ndërhyn ndaj Amaya.

Arbitri, pa u menduar dy herë, i akordon kartonin e kuq, por 20-vjeçari nis protestat sikur të mos kishte bërë asnjë të gabuar.