Trofe dhe puthje, mbrëmja e një legjende

New England Patriots triumfoi në edicionin e 53 të Super Bowl me në krye yllin e skuadrës, legjendën Tom Brady.

Legjenda 41-vjeçare e New England Patriots ngriti trofeun e madh në finale e nëntë të skuadrës së tij e mes pas nisi festa…

Në arenë zbriti familja e tij me në krye supermodelen Gisele Bündchen për të festuar së bashku trofeun. Përqafimet dhe puthjet ishin mëse legjitime pas këtij suksesi.