Andoni: Uji i pijshëm dhe energjia synohen nga serbët – A2

Andoni: Uji i pijshëm dhe energjia synohen nga serbët

Ben Andoni, analist për çështjet e rajonit tha në A2CNN se Kosova bën mirë të mbajë në fuqi tarifën 100% për mallrat serbe si një kundërpeshë e domosdoshme ndaj veprimeve të Serbisë, e cila sipas tij po synon burimet kryesore ekonomike të Kosovës.

Por ai tha se Serbia nuk mund të administrojë Trepçën, siç në të vërtetë po ia del Kosova.

Duke komentuar udhëtimin e Thaçit drejt Shteteve të Bashkuara, Andoni tha se janë përpjekjet për axhustimin e një plani që analistët botërorë thonë se është hartuar.

Shkarkoni aplikacionin e A2