Beteja e krokodilit me peshkaqenin

Një moment i pabesueshëm është filmuar në lumin Adelaide në Australi. Jonathan Kehler dëshironte t’u tregonte disa miqve krokodilët në këtë lumë.

Ai mori një pulë dhe po ia “servirte” një krokodili, por në një moment, krejtësisht në mënyrë të befasishme, shfaqet një peshkaqen i vogël, i cili tenton të rrëmbejë shpendin.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN