Marinsat amerikanë provojnë dimrin norvegjez

Pjesëtarë të Marinës Amerikane pranë Forcës Europiane në NATO dhe anëtarë të ushtrisë norvegjeze marrin pjesë në stërvitjen në malin Setermoen. Stërvitja i mundësoi marinsave amerikanë që të përmirësojnë aftësitë luftarake dhe të mbijetesës në klimën e ashpër arktike të veriut të Norvegjisë.

Arctic Warfare Training

Jump in, the water’s fine. (U.S. Marine Forces Europe and Africa video by Cpl. Ashley McLaughlin and Lance Cpl. Nghia Tran)

Gepostet von U.S. Marine Corps am Montag, 4. Februar 2019