Shantazh dhe shfrytëzim, rasti i minorenes në Kavajë – A2

Shantazh dhe shfrytëzim, rasti i minorenes në Kavajë

I ftuar në emisionin “Dita Jonë” në A2CNN, Komisioneri kundër Diskriminimit, Robert Gajda tha se veç rasteve të diskriminimit në administratën publike ka pasur edhe raste në subjekte private, ku nga ana e Komisionerit është ndërhyrë duke marrë masa.

Ndërkohë, për të folur për rastin e rëndë të Kavajës, ishte e ftuar në “Dita Jonë” edhe Mirela Arqimandriti, Aleanca Gjinore për Zhvillim.