FIFA, Shqipëria bie një pozicion në renditje

kombetarja1 1100x620

Kombëtarja shqiptare e futbollit e sheh veten një pozicion më poshtë, në vendin e 61-të në renditjen e përgjithshme të FIFAS për muajin shkurt.

Progres ndërkohë për Kosovën që ka ngjitur një shkallë në renditje duke u pozicionuar si e 130-ta ndërkohë që kreu i klasifikimit të FIFAS vijon të kryesohet nga Belgjika në vendin e parë, ndjekur nga Franca dhe Brazili.