Kartat e identitetit, zyrat e hapura edhe të shtunën

49200008 304741060175229 3922601465457147904 n 750x450 600x338

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile ka vendosur të mbajë të hapura dhe operative edhe gjatë ditës së shtunë 9 shkurt të gjitha zyrat e aplikimit për kartë identiteti, duke parë fluksin e madh.

Përveç Tiranës, do të jenë funksionale zyrat e aplikimit në qytetet: Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Lushnje, Korçë, Shkodër, Kamëz dhe Vlorë.