“PPP-të e politikanëve”, a i kuptojnë shqiptarët? – A2

“PPP-të e politikanëve”, a i kuptojnë shqiptarët?

Debatet për Partneritetin Publik Privat duket se bëhet vetëm në nivelin makro mes politikanëve dhe ekonomistëve.

Kjo, pasi qytetarët shprehen se janë të painformuar mbi mënyrën se si PPP-të funksionojnë dhe ndikimin që ato kanë në ekonomi.

Një material i përgatitur nga gazetari i A2CNN, Ilir Sinanaj.

Shkarkoni aplikacionin e A2