“Kemi ngel pa mend!”, flasin fqinjët e gardistit në Allias

Fqinjët e gardistit që vrau bashkëshorten në periferi të Tiranës tregojnë të shokuar për një çift model, dhe në pikëpamjen e tyre të dashuruar dhe besimtarë të rregullt.

Fqinjët nuk referojnë për grindje dhe thonë se gardisti  nuk kishin krijuar kurrë probleme.

Sot në mëngjes Alket Arapaj, një punonjës të Gardës së Republikës ka vrarë bashkëshorten 36 vjeçare në shtëpinë e tyre në Allias.