Studentët e fakultetit të Drejtësisë i kthehen mësimit

Në fakultetin e Drejtësisë merr fund ngujimi dhe studentet lirojnë edhe ambientet e gjimnazit Petro Nini Luarasi.

Nga sot kjo është një ditë normale studimi për studentët e këtij fakulteti pas muajsh proteste. Viti akademik do të mbyllet brenda muajit korrik, dhe dekani Artan Hoxha shpreh mirënjohje për studentët që shkunden shtetin dhe stafet akademike me protestën e tyre, siç tha ai.

Dekani Artan Hoxha

Gazetarja e A2CNN Ornela Joti ndoqi orët e para të mësimit në mëngjesin e sotëm.