Vrasja nga gardisti, politika: Nuk i parashikojmë këto raste

gardisti 1100x620

Kurrikula me të cilët trajnohen psikologjikisht efektivet e Gardës dhe Policisë është marrë nga BE.

Por megjithatë deputetëve dhe drejtori i akademisë së rendit, ia lënë enigmave të mendjes njerëzore, shpjegimin e vrasjeve me armën e shërbimit.

“Motivet e vrasjes janë ende të paqarta. Njeri që aplikonte ritet që nënçmojnë gruan. Njeri i çmendur. Mos u merrni me të fare”, u shpreh Spartak Braho.

“Kurrikulën nuk është se e kemi bërë ne, por e kemi marrë nga BE. Por këtu varen disa faktorë të cilët nuk mund t’i parandalosh. Natyrisht në këtë drejtim ka vend për të përmirësuar”, u shpreh Bilbil Mema.