Cakaj do të takojë Federica Mogherinin më 21 shkurt – A2

Cakaj do të takojë Federica Mogherinin më 21 shkurt

Ministri në detyrë Gent Cakaj takohet në 21 shkurt me përfaqësuesen e lartë të BE Federica Mogherini.

Ky është takimi i parë mes Cakajt dhe Mogherinit në kuadër të takimeve të përmuajshme të MPJ me BE.

Takimi i fundit, ai i janarit, u anulua për shkak të zhvillimeve të brendshme politike, pasi ish ministri Bushati ishte shkarkuar nga kryeministri por nuk ishte firmosur dekreti i tij nga Presidenti, çka u bë shkak që  Bushati të anulonte takimin.

Shkarkoni aplikacionin e A2