Duka te “I Ftuari” zbulon letrën anonime…

Një tjetër letër anonime nga Shqipëria, por që këtë herë nuk ndikoi të drejtuesit e futbollit europian.

Pengesat dhe besimi i marrë në Kongresin e Romës. Në A2CNN, Armand Duka zbulon prapaskenat e zgjedhjes në Ekzekutivin e UEFA-s.