Protesta e opozitës, Rama: Basha, pretekste për t’u takuar me mua

Tre ditë përpara protestës së paralajmërua nga opozita, kryeministri Edi Rama i dërgoi një mesazh kreu të PD, Lulzim Basha.

Rama thotë se protestat dhe çadrat janë preteksti i radhës për t’u takuar.

“Kjo është një opozitë që vjen në parlament për të treguar muskujt, për të treguar forcën, për të kërcitur dhëmbët, por ne nuk jemi federata e mundjes. Nuk kam parë ndonjë shqiptar që thotë kjo mua nuk më takon. Luli s’ka fituar asnjëherë zgjedhje dhe thotë më takon pushteti dhe e dua pa zgjedhje”, ironizoi Rama.