Raporti Antikanabis, Xhafaj: Shqipëria jo më vend i origjinës së kanabisit

xxx 600x338

Raporti për luftën antikanabis i 2018-s, është komentuar dhe nga ish-ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, i cili drejtoi Ministrinë e Brendshme gjatë kësaj përiudhe.

I larguar me shumë bujë pas akuzave ndaj vëllait të tij Agron Xhafaj, për përfshirje në trafik droge, ish-ministri e cilëson një sukses luftën antikanabis, që sipas tij, hoqi imazhin e keq të Shqipërisë si vend origjine i prodhimit dhe i trafikimit të kanabisit.

Xhafaj u dërgon edhe një mesazh atyre që e sulmuan gjatë detyrës së tij si ministër i Brendshëm. “Përçmim për të gjithë ata që kanë hedhur baltë mbi përpjekjet tona në këtë betejë”, shkruan-ish ministri.