Trump, “perandori” më i mirë, me parzmore e shpatë!

Personalitetet e politikës dominuan këtë vitkarnavale e famshme të Viarexhos në Itali. Flota gjigande satirike parakaluan në rrugët e mbushura me spektatorë.

Një prej krijimeve më interesante ishte që e portretizoi presidentit amerikan Donald Trump si një perandor të mirë. Flota e krijuar nga Fabrizio Galli, u frymëzua nga loja Warhammer 40 mijë, dhe kishte si qëllim të nxirrte në pah karakterin dominues të Donald Trump.

Shumë analistë nxituan të kritikonin Italinë, për atë që e panë si një homazh ndaj presidentit amerikan. Karnavalet e Viarexhos zhvillohen që prej 1973-shit,duke tërhequr një numër të madh vizitorësh.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN