Virozat dhe fruthi, mjekja: Më pak raste se vjet

Mjeke Entela Ramosacaj ishte e ftuar në “Ditarin” në A2CNN ku foli për virozat e stinës dhe rrezikun që paraqesin.

Gjithashtu, mjekja e Infektivit dha edhe këshilla se si të mbrohemi.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN