Hotelet më romantike në botë

Për disa, pushime romantike quhen kur i kalon në një hotel luksoz me pesë yje, buzë pishinës. Të tjerë duan të rrinë të vetmuar dhe në qetësi totale. Pastaj, ka edhe nga ata që dashurojnë aventurën në çift, dhe duan vende ku ka adrenalinë dhe jo relaks. Cilido tip që të jeni, në galerinë e mësipërme, ku CNN ka renditur 25 hotelet më romantikë në botë, me siguri që do të gjeni veten. Nga Karaibet në aventurat afrikane, pamjet do t’ju mahnisin.