Basha mbërrin në selinë e PD, “asgjë nuk i ndal protestuesit”

16 SHKURT 2019 LAJME 09 00 frame 89066 1100x620

Lideri i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, pak minuta më parë ka hyrë në selinë e PD.

I pyetur për pritshmëritë që ai ka për protestën e sotme, Basha replikoi se “asgjë nuk i ndal protestuesit, do derdhen si lum” në shesh dhe përpara Kryeministrisë.  

Protesta fillon në orën 11 por i pyetur se sa mund të zgjasë protesta, lideri demokrat deklaroi se protestuesit do të rrinë “deri sa të jetë e nevojshme”.