BE: Palët të vetëpërmbahen menjëherë

ca66f4c0 2969 46e8 bae5 d32e2777c238 1100x620

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri ka reaguar për protestën e opozitës, duke dënuar dhunën. “U bëjmë thirrje të gjitha palëve të tregojnë përmbajtje të menjëhershme. E drejta e qytetarëve për t’u shprehur përmes protestës paqësore është një vlerë thelbësore e një demokracie moderne evropiane”.

“Megjithatë, dëmtimi i pronës publike dhe përdorimi i dhunës nuk janë të pranueshme. Ne u bëjmë thirrje të gjitha palëve të bëjnë çmos për të shmangur dhunën dhe çrregullimin e mëtejshëm, thuhet në reagim.