Flamur Noka nga Shkodra: Sot flasin qytetarët, jo politika – A2

Flamur Noka nga Shkodra: Sot flasin qytetarët, jo politika

Nga Shkodra, deputeti Flamur Noka tha se pjesëmarrja në protestë do të jetë masive dhe sot është radha e qytetarëve të dëgjohen. Sipas parashikimeve, nga Shkodra kanë mbërritur në Tiranë rreth 4000-5000 protestues, të nisur që në orët e para të mëngjesit.

“Masiviteti është i paparë ndonjëherë. Janë me mijëra qytetarë të Shkodrës që vërshojnë drejt Tiranës. Sot është dita që të flasin qytetarët, sot politika hesht, është dita e tyre”, tha Noka nga pikënisja”, tha Noka, i cili ishte pozicionuar në një prej pikave të nisjes së autobusëve në Shkodër.

Shkarkoni aplikacionin e A2