E turpshme në Itali, ekipi paraqitet me shtatë lojtarë të rinj dhe masakrohet – A2

E turpshme në Itali, ekipi paraqitet me shtatë lojtarë të rinj dhe masakrohet

Pro Piacenza u paraqit në fushë me minimumin e lojtarëve për të nisur lojën dhe për të evituar përjashtimin nga Seria C italiane.

Vetëm 7 futbolliste, të gjithë adoleshentë nga mosha 16 deri në 19 vjeç. Kapiteni i tyre 19 vjeçar ishte edhe në rolin e trajnerit.

Lojtarët e Piacenzës, ku shihet edhe zëvendës kapiteni Isufi.

Kjo për faktin se ekipi është në greve pasi nuk është paguar dhe klubi është mbyllur, pasi ka falimentuar.

Ekipet shkuan në pushimin e ndeshjes me rezultatin 16-0 për Kuneon, ndërsa ndeshja mbaroi 20-0. Një ngjarje sa e çuditshme, aq edhe e turpshme për futbollin italian.

Shkarkoni aplikacionin e A2