Edita Tahiri për A2 CNN: Nuk do lejojmë prekje territoresh

tahiriii 1100x620

Në 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, ish-kryenegociatorja Edita Tahiri deklaroi për A2 CNN se ideja e prekjes së kufijve shtetërorë dëmton Kosovën dhe kombin shqiptar.

Ne, tha Tahiri, nuk do ta lejojmë këtë gjë, pasi do të na çonte në gabim historik.