Rexhep Qosja për A2 CNN: 11 vjet Kosovë e pavarur, por me probleme për demokracinë – A2

Rexhep Qosja për A2 CNN: 11 vjet Kosovë e pavarur, por me probleme për demokracinë

Akademiku Rexhep Qosja në një intervistë për A2 CNN nënvizon Pavarësinë e Shqipërisë dhe Pavarësinë e Kosovës si momentet më të rëndësishme të historisë shqiptare.

Por festa e përvjetorit të 11 të Pavarësisë së Kosovës ka dritë hijet e saj. Profesor Qosja në një bisedë me gazetaren Alba Alishani, prek problemet kryesore të Kosovës sot, ndërsa thotë se e ardhmja i përket brezit të ri të politikës, deklaron ai.