Rita e shkëlqyer dhe në basketboll – A2

Rita e shkëlqyer dhe në basketboll

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora ka treguar se nuk është vetëm një muzikante e shkëlqyer.

Ajo ka aftësi mjaft të mira edhe në sportin e basketbollit.

Rita Ora ka postuar një video dhe një foto në profilin e saj të “Instagram”-it, ku edhe pse me veshje jo të përshtatshme për këtë sport, Rita ka arritur të realizojë koshin!