Forumet para protestës, po mblidhen dhe firmat e kandidatëve për refuzim mandati – A2

Forumet para protestës, po mblidhen dhe firmat e kandidatëve për refuzim mandati

Sot pasdite, mblidhet Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike forumi i lartë drejtues që pritet të aprovojë vendimin e grupit parlamentar për djegien e mandatave.

Nesër mbahet protesta para parlamentit ku opozita do të deklarojë dorëzimin e mandateve. Mësohet se demokratët kanë nisur të marrin firmat për të njëjtin veprim edhe nga kandidatët që janë në listë pritjeje për t’u bërë deputet.

Pritet për t’u parë nëse do të ketë prej tyre që do të refuzojnë thirrjen për të mos marrë mandatin e deputetit.

Shkarkoni aplikacionin e A2