Si mbajnë radhën njerëzit nëpër botë dhe në Shqipëri

Kur je në radhë për të marrë një shërbim apo për t’u futur diku, jo gjithmonë ke durim që të presësh. Një radhë e gjatë duket sikur të merr gjithë ditën dhe për këtë njerëzit shpesh stresohen.

Ajo që bën diferencën është jo vetëm kohëzgjatja e radhës, por mënyra se si është formuar ajo dhe mbajtja e saj “me ndershmëri” nga të gjithë.

Në këtë fotogaleri mund të shihni se si mbajnë njerëzit radhën në vende të ndryshme të botës, sigurisht edhe në Shqipëri.