Sporti i hokeit i rrezikshëm edhe për spektatorët

Analisti i NHL Pierre McGuire i shpëtoi mrekullisht diskut të hokeit, i cili i kaloi pranë fytyrës dhe më pas u përplas në kamera.

Gazetari ishte në vendin e tij të zakonshëm, por këtë herë, por këtë herë rrezikoi shumë, megjithëse në fund ishte kamera ajo që e pësoi.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN