Spiropali për “Kavajën”: E pamundur që prindërit mos të jepnin një mesazh publik

Publikuar më: 21/2/2019, ora 23:16
21 SHKURT I FTUARI CLN frame 27548 1024x576

Spiropali për “Kavajën”: E pamundur që prindërit mos të jepnin një mesazh publik

Publikuar më: 21/2/2019, ora 23:16

Gjatë intervistës së saj në A2 CNN, Elisa Spiropali u rikthye edhe tek polemikat e shpërthyera pas videos me prindërit e vajzës së dhunuar në Kavajë.

Sipas ministres, rasti vazhdon të ndiqet sepse ashtu siç ka premtuar “vajza do të shkoj në një kolegj jashtë”.  Vorbulla mediatike në të cilën familja kavajase përfundoi për Spiropalin ishte fryt i “barbarisë politike dhe mediatike”, një presion aq i madh saqë “ishte e pamundur për prindërit të mos jepnin një mesazh publik, në mënyrë që raste të tilla të mos përsëriteshin”.

Spiropali tregoi edhe që ka qenë gjyshi i vajzës që është paraqitur fillimisht tek zyrat e saj, “ai kishte parë një reagim timin publik dhe gjeti një person me të cilin mund të fliste”.