“Mbreti Luan” në habitatin e tij natyral – A2

“Mbreti Luan” në habitatin e tij natyral

Margot Raggett dhe fotografë të tjerë, mes të cilëve edhe Marsel van Oosten që fitoi çmimin si fotografi më i mirë i botës së egër, kanë grumbulluar fotografi të jashtëzakonshme në luanëve në habitatin e tyre natyral.

Ata kanë grumbulluar me mijëra foto dhe kjo iniciativë e tyre ka si synim rritjen e ndërgjegjësimit për kërcënimin me të cilin përballen luanët.