Dorëzimi i mandateve, superhëna dhe flokët si Kim… fotot më interesante të javës – A2

Dorëzimi i mandateve, superhëna dhe flokët si Kim… fotot më interesante të javës


Nga Tirana në Hanoi , fotot më interesante të javës.

Shkarkoni aplikacionin e A2